SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1984 όπου και εργάστηκε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια όπως είναι το La Maison de Katrin στη Μύκονο, στο Kipriotis Village Resort στην Κώ, στο Makryammos Bungalows στη Θάσο και στο Πόρτο Χέλι.

Το 2009 πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το εστιατόριο Κλαδί Ελιάς ένα destination restaurant στους πρόποδες του Παγγαίου το οποίο έχει βραβευτεί από τον οργανισμό FNL για τα έτη 2018 και 2019. Το μενού του είναι μεσογειακό fusion με γαλλικές νότες και είναι ένα καθαρόαιμο μπιστρό με ιδιοσυγκρασιακή κουζίνα, σοβαρές κοπές κρέατος, ψυγείο dry aging και διαθέτει μια μικρή αλλά εκλεκτική λίστα κρασιών και πούρων.

Βύρων Μπαρμπασακάλης
Λίγα λόγια για τον Chef

Ο Βύρων Μπαρμπασακάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Βρυξέλλες όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Hotel Management. Γρήγορα όμως τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη για τη μαγειρική!

Τα πρώτα του βήματα στη μαγειρική τα έκανε δίπλα στον διεθνούς φήμης Chef Paul Bocuse. Στη συνέχεια η πορεία του στο χώρο ήτανε ανοδική καθώς εργάστηκε σε πολλά μεγάλα εστιατόρια της Ελλάδας και του Βελγίου, μερικά από τα οποία είναι: το Les 3 Homard (με 1 αστέρι Michelin), το Le Jubile (με 1 αστέρι Michelin), το La Maison du Cygne (με 2 αστέρια Michelin), το Comme Chez Soi (με 3 αστέρια Michelin), το Le Café de la Paix – Paris (με 1 αστέρι Michelin).

to-topto-top
Translate »
espa